logo

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΣΑΛΤΣΕΣ | ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ | SAUCE JACK DANIEL'S BARBECUE SAUCE

Σάλτσα Original BBQ Sauce, 553g - Jack Daniel's®

Τιμή: 9.90 €

Η Original BBQ Sauce του Jack Daniel's είναι μία κορυφαία, αυθεντική, αμερικάνικη BBQ sauce που θα απογειώσει τη γεύση των κρεατικών σας! Με ισορροπημένες νότες από σκούρα καστανή ζάχαρη, πλούσια ώριμη ντομάτα, μηλόξιδο και τη μοναδική γλυκιά γεύση του Jack Daniel's Tennessee Whisky! Φτιαγμένη χωρίς συντηρητικά, χωρίς σιρόπι καλαμποκιού υψηλής περιεκτικότητας σε φρουκτόζη και χωρίς γλουτένη. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως μαρινάδα, ως σάλτσα με την οποία θα αλείψετε τα ψητά σας κατά το ψήσιμο και ως dip, για τα φαγητά σας.

 Σύσταση: Συμπυκνωμένη ντομάτα (νερό, πάστα ντομάτας), σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, αποσταγμένο λευκό ξύδι, μελάσα, νερό, αλάτι, τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, φυσικό αρωματικό καπνό ιχωρίου, αλεύρι μουστάρδας, χρώμα καραμέλας, βενζοϊκό νάτριο και σορβικό κάλιο ως συντηρητικά, Jack Daniel's Tennessee Γεύση Ουίσκι (φυσικές και τεχνητές γεύσεις), σκόνη κρεμμυδιού, σκόνη σκόρδου, μπαχαρικά, ξανθανικό κόμμι. Χωρίς συντηρητικά – Χωρίς γλουτένη. Μετά το άνοιγμα αποθηκεύεται στο ψυγείο, για 26 εβδομάδες.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τυπικές Μέσες τιμές ανά 100g

  • Ενέργεια 710kJ / 170kcal
  • Λίπος 1g
  • Κορεσμένα 0g
  • Υδατάνθρακες 39g
  • Σάκχαρα 34g
  • Πρωτεΐνη 1g
  • Νάτριο 1.4g
  • Κωδικός: JD-60100
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο

Δες επίσης!

Κατάλογοι 2022

Κατάλογοι 2022

Κατέβασε τους καταλόγους WEBER - LODGE - FINEX και “ξεφύλλισε” τα προϊόντα για το 2022!
BBQ Courses

BBQ Courses

Σεμινάρια ψησίματος από καταξιωμένους
chef με προϊόντα BBQ της Weber!
Μαγειρικά Σκεύη Lodge

Μαγειρικά Σκεύη Lodge

Μαντεμένια τηγάνια και άλλα σκεύη μαγειρικής
για όλη την κουζίνα. Made in USA!
ΕΣΠΑ 2014-2020

Στο kyso.gr χρησιμοποιούνται cookies με σκοπό την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στον ιστότοπο θεωρούμε ότι συναινείτε και αποδέχεστε την εγκατάστασή τους. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην Πολιτική Προστασίας - Cookies.